Blijf op de hoogte:

Welkom bij Sensire

Is het leuk om bij Sensire te werken?  Volgens onze medewerkers is het antwoord op die vraag een volmondig ‘ja’. In elk geval doen we er alles aan om hen een prettige en inspirerende werkomgeving te bieden. We willen mensen uit de regio graag de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen en om werk te doen dat er echt toe doet. Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn.

Zoek vacatures





Sensire

Na zeventien jaar bij een grote bank te hebben gewerkt, ben ik bij Sensire komen werken. Wat een verschil! Sensire is een platte organisatie, totaal niet hiërarchisch. Niemand voelt zich beter dan een ander. Iedereen werkt hard en is in die zin gelijk. Je krijgt waardering voor je werk en die waardering wordt ook uitgesproken.

Ontmoet Sensire

Ook in de toekomst wil Sensire een voorloper blijven in het zorglandschap. Daarom hebben we een aantal ontwikkelingen op zorggebied goed bestudeerd, zoals de vergrijzing, marktwerking, de financiering en de rol van nieuwe technieken. Ze vormen de basis voor onze nieuwe langetermijnstrategie.

Stel hier een vraag aan de recruiter.

Stel je vraag/opmerking aan één van onze recruiters. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kijk ook bij onze "Veelgestelde vragen" onder "Contact".

Hallo, hoe kan ik je helpen?

Druk op Enter om te chatten